
ORMESHA: Mesudiye Belediyesi Yol Şube Müdürü Koray Sönmez, hayatını, işine, çalışmaya ve ailesine adamış tam bir hizmet yöneticisi.
Yol Şube Müdürü Koray Sönmez, işinin başında olmak ve daha iyi verim almak için Belediye binasındaki müdürlük odasını bırakarak, makamını araç gereç ve personelin olduğu Şantiye Araç Parkına taşıdı.
Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı ve Ordu Mesudiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sefai Uzunyurt, bu ilginç haberi öğrenince Koray Müdürün makamını taşıdığı şantiyeye giderek, yeni çalışma mekanını görmek istedi.
Şangiye ve araç parkındaki müdürlük odasını görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Uzunyurt, "Koray Müdürüm burası adeta yeni başlamış bir inşaatın şantiye odası gibi. Herkes lüksü, gösterişli odaları tercih ederken Siz neden bu mütevazı yeri tercih ettiniz? diye sordu

Müdür Koray Sönmez, "Sayın Sefai Başkanım, bizim için işimiz ve yaptığımız işten verim almak önemli.
Araçlarımız burada. Uzaktan yönetmekle verim alınmaz Ben ve personelimiz zor koşullarda da olsa burada olmayı tercih ettik. Zamandan, araçtan, personelden böylece daha verim alıp, daha çok hizmet sunabileceğiz,
. Bizim görevimiz Mesudiye Belediyesi'ne, mahallelerimize hizmet etmek. Belediye Başkanımız Cengiz Koçyiğit'in direktifleri doğrultusunda 70 mahallemizin yol sorununun çözülmesine en verimli şekilde katkı yapmak
Bize lüks masalar koltuklar değil, hizmet alan halkımızın samimiyetle gülümseyen yüzü yeter.
Sefai bey, ayrıca sizin taaa çarşıdan gelerek bizi ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti, çalışma azmimizi arttırdı" diyerek, ziyaret için teşekkür etti.
Yorum Yazın