Yeveli Köyü tabelası yenilendi

Yeveli Muhtarı Soner Genç’in çalışması sonucu Yeveli Köyü girişindeki tabela, Ahmet Zekavet Ülgen Tanrısever ve Osman Albayrak’ın maddi katkılarıyla yenilendi.
Yeveli Köyü tabelası yenilendi

ORMESHA: Ordu Yeveli Köyü girişine tabela yaptırıldı. Yeveli Muhtarı Soner Genç’in çalışması sonucu köy girişindeki tabela Ahmet Zekavet Ülgen Tanrısever ve Osman Albayrak’ın maddi katkılarıyla yenilenerek, güzel bir görünüm elde edildi.

Tabelanın köye giriş kısmında Yeveli Köyü hoş geldiniz, Köyden Mesudiye yönüne çıkışta ise güle güle yazıları yer alıyor.
Yeveli Köyü Mesudiye ilçesinin doğu kesiminde yer alırken, 3 mahalleden oluşuyor. Okur yazar oranı ve memur sayısı açısından Türkiye, Ordu ve Mesudiye’de en önde gelen köylerden birisi durumunda.

Yorum Yazın