
ORMESHA: Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, İstanbul Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen Ordu Dernekler Federasyonu olağan kongresine katılarak, 3 başkan adayına başarılar dileyip, İstanbul'daki hemşerileriyle yeniden buluşmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
Yapılan kongrede mevcut başkan Necati Özdemir yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Milletvekili Mustafa Hamarat kongre sonrası yaptığı açıklamada, "ORDEF Ordu Dernekler Federasyonunun 10. Olağan Genel Kurulu’na katılım sağladık. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde tamamlanan genel kurulda yeniden ORDEF Genel Başkanlığına seçilen Necati Özdemir’i ve kıymetli yönetimini tebrik ediyor, yeni görev dönemlerinde başarılar diliyorum.
Ordulu hemşehrilerimizin ortak sesi olan bu güçlü yapının hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyor, bu vesileyle tüm Ordulu hemşehrilerime selam ve dua ediyorum" dedi.

Yorum Yazın