Ordu’nun Mesudiye İlçesi Üzgün
Mesudiye Müslim Sarıca Mahallesi'nden, Aliağagil ailesinin büyüğü, ORMES Gazetesi Haber Müdürü Namık Kemal Tuncer'in amcası, Veysel, Yalçın, Sündüz Tuncer ve Fadime Yılmaz'ın babaları, hayatı boyunca birbirlerinden hiç ayrılmayan Zeynep Tuncer'in eşi ve nalbantlık mesleğinin Mesudiye'deki son temsilcisi Celal Tuncer, geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul Kağıthane'de vefat etti. Mesudiye'nin en tanınmış simalarından biri olan Tuncer’in ölümü, ilçede büyük üzüntü yarattı.
Mesleğinin Son Temsilcisi
Celal Tuncer, Mesudiye’nin son nalbantı olarak biliniyordu. Meslek hayatı boyunca atların ayak sağlığına büyük önem veren Tuncer, ilçede bu mesleğin son temsilcisi olarak tanınıyordu.
Ailesi ve Sevdikleri Yasta
Celal Tuncer’in cenazesi, doğup büyüdüğü Ordu Mesudiye ilçesine götürülerek Müslim Sarıca Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, dostları ve Mesudiye halkı katıldı. Tuncer’in ölüm haberi, özellikle ailesi ve yakın çevresi üzerinde derin bir üzüntü yarattı.
Namık Kemal Tuncer: "Bir Değerimizi Daha Kaybettik"
ORMES Gazetesi Haber Müdürü Namık Kemal Tuncer, amcasının vefatı ile ilgili olarak, "Bir değerimizi daha kaybettik. Amcam Celal Tuncer, Mesudiye’nin en bilinen isimlerinden biriydi. Onun yokluğu, hepimiz için büyük bir kayıp." ifadelerini kullandı.
Cenaze Töreni ve Anma
Cenaze töreni Müslim Sarıca Mahallesi'nde düzenlendi. Törende, Celal Tuncer’in ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Tuncer’in mesleğiyle ilçeye kattığı değer ve bıraktığı izler, anma konuşmalarında sıkça dile getirildi. Mesudiye’nin son nalbantı olarak tarihe geçen Celal Tuncer, Mesudiye halkının anılarında yaşamaya devam edecek.
Yorum Yazın