
ORMESHA: Kosova'da düzenlenen Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye'yi 73 kg'da temsil eden Yüsra Ersin, bronz madalya kazandı.
Ordu Mesudiyeli Dayılı Köyü doğumlu bronz madalyalı Teakvondocu Yüsra Ersin, Ordu Mesudiye Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Başarım için çok mutluyum. Ancak bundan sonraki hedefim altın madalya kazanıp Avrupa şampiyonu olmak. Gösterdiği ilgi için Ordu Mesudiye Gazetesi'ne çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu günlere gelmemi sağlayan hocalarıma, kendi takımım Türk Telekom GSK yöneticileri ve antrenörlerine, aileme, okuluma ve Dayılı köylülerine teşekkür ediyorum" dedi.

Mesudiye Dayılı Köyü'nden Asiye Ersin ve Doğan Ersin'in kızı olan Yüsra Etsin, gençlere eğitim yaparken mutlaka bir spor, sanat, müzik alanlarından birisiyle de uğraşmalarını, mutlaka bir hedeflerinin olması gerektiğini, disiplinli bir şekilde çok çalışmaları gerektiğini tavsiye etmeyide ihmal etmedi
Yorum Yazın