CHP'NİN AKKUŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAM GÖRÜR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ordu Akkuş ilçesi CHP'nin belediye başkan adayı Bayram Görür olarak açıklandı.
CHP'NİN AKKUŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAM GÖRÜR

ORMESHA: 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Akkuş Belediye Başkan adaylığı açıklanan Bayram Görür, ilçenin daha yaşanabilir, güvenli ve kalkınmış bir yer haline gelmesi için çalışacağını belirtti.

Görür'ün seçim beyannamesinde, çevre dostu projeler, alt yapı çalışmaları, kültürel etkinliklerin arttırılması, gençlerin ve kadınların katılımını teşvik eden politikalar öne çıkıyor.

Bayram Görür, "Seçim kampanyamız boyunca halkımızla buluşarak, Akkuş'un sakinlerinin sorunlarını dinlemeyi ve çözüm önerilerini alacağız. Ayrıca, katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, toplumun her kesiminden gelen görüş ve önerilere göre çalışma programı yapacağız.

Akkuş'un potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ilçeyi daha ileriye taşımayı hedefleyoruz. CHP'nin çizgisinde, demokratik değerlere ve toplumsal dayanışmaya önem veren bir anlayışla yönetim vazifesini ifa etmeyi planlayacağız. Daha yaşanabilir bir ilçe, Akkuş" vaat diyorum. diyerek, yapılacak seçimlerde destek beklediğini ifade etti.

Kaynak Tahsin Akkaya

Yorum Yazın