BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MELİH KARAKAYA BEYSEKİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MELİH KARAKAYA BEYSEKİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

ORMESHA: Beykoz Belediyesi'nin Mesudiyeli Başkan Yardımcısı Melih Karakaya, Mesudiye ilçesine gelerek, dedesi ve babasının doğduğu Beyseki Köyü'nü, akrabalarını ve hemşerilerini ziyaret etti.

Ziyarette Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya'ya Başkan Vekili Gürzel'de eşlik etti.

Beyseki Muhtarı Okan Özer ve Beysekililer, kendi evlatları olan Melih Karakaya'yı köy girişinde sıcak bir ilgiyle karşılayarak, bağırlarına bastılar.

Beykoz Belediyesi'nin genç Başkan Yardımcısı Melih Karakaya, tarihi Beyseki İlkokulu (Kültür Merkezi), Köy Konağı ve köyde ki tarihi ev ve mekanları, komşularını ziyaret ederek, ata topraklarını unutmadığının mesajını verdi.

Hemşerilerinin gösterdiği sıcak ve samimi ilgiden çok mutlu olan Başkan Yardımcısı Karakaya, "Dedelerinin, atalarının, babamın doğduğu güzel Beyseki Köyü'nde olmak çok özel bir duygu. İstanbul'da Beykoz''da doğmuş olsam da Beyseki bizler için her zaman bir anavatan özelliğine sahip.
Gösterdikleri çok sıcak konukseverlik için Muhtarımız Okan Özer ve tüm Beysekili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca İstanbul'dan birlikte geldiğimiz Beykoz Belediye Başkan Vekilimiz sayın Özlem Vural Gürzel'e de Köyümüzü ziyaret etmesi den dolayı çok teşekkür ediyorum.
Beykoz'da yaşamaya devam etsek ye bu diyarları unutmayacağız" dedi.

Beyseki Köyü Muhtarı Okan Özer, hemşerisi Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.


İstanbul'da bulunan Beyseki Köyü Dernek Başkanı Ender Başkaya ise telefonla arayarak Başkan Yardımcısı Melih Karakaya'ya "köyümüze hoş geldiniz" dedi.

Başkan Melih Karakaya kültür merkezinde kara tahtaya tebeşirle yazı yazıp, ilkokul sıralarına oturup, hatıra fotoğrafı çektirdi

Yorum Yazın